NTTB trekt competitieplannen (voorlopig) terug

 

De NTTB heeft eieren voor zijn geld gekozen door de fel bekritiseerde competitieplannen niet ter stemming voor te leggen aan de Bondsraad.

Bestuurlijk gezien was het terugtrekken verstandig. Er was immers geen andere uitkomst denkbaar dan dat de Bondsraad de plannen af zou keuren in haar vergadering van zaterdag 19 november. Afwijzing had de NTTB in een lastige zo niet onmogelijke positie geplaatst. Door de plannen niet ter stemming voor te leggen voorkwam de NTTB deze uitkomst.

Welkom op de site van tafeltennisvereniging Victory '55.

We zijn opgericht op 3 mei 1955. Na een historie van 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ongeveer 130 leden.

Tafeltennissen binnen verenigingsverband kan heel ongedwongen als recreatief lid of als competitiespeler binnen één van de diverse wedstrijd teams, die elke week spelen en trainen.

Onze actieve vereniging neemt deel aan de competitie binnen district Noord-Holland van de NTTB, ook nemen wij deel aan de regionale toernooien en wij organiseren jaarlijks onze clubkampioenschappen en diverse gezelligheidstoernooien.

Dit wordt georganiseerd door de evenementen commissie en actieve leden.

Op onze site vind je alle nuttige informatie over speelavonden, speelzaal, agenda, competitie-informatie en gezellige onderwerpen zoals nieuws, fotoalbum, info over het spelletje en van alles wat met tafeltennis te maken heeft.

Kom binnen en kijk maar eens rond.

Competitieverloop Najaar 2016

De helft van de competitie is gespeeld en zo is het een mooi moment om de balans op te maken voor alle teams.

Scholentoernooi 2016

Maandagmiddag 17 oktober vond het grote Volendamse scholentoernooi plaats. Om 13.00 uur kwamen maar liefst 40 scholieren uit alle basisscholen bijeen in het clubgebouw “de schemerpit” van de tafeltennisvereniging.

Gerrit Kwakman Handicaptoernooi 2016

Afgelopen zaterdag werd het Gerrit Kwakman Handicap Toernooi gespeeld in de Schemerpit.
Alle spelers kregen 3 punten per klasse voor op de hoger geklasseerde spelers. Met een deelnemersveld van 24 man werd er gespeeld in 4 poules van 6.

Deen Jeugdsponsor Actie 2016

Victory '55 doet ook dit jaar weer mee aan de Deen Jeugdsponsor Actie in de Havenhof. Bij het boodschappen doen ontvang je muntjes om in een koker te gooien. Gooi wat van die muntjes in de koker van Victory '55 of neem ze mee naar de vereniging waar een pot staat waar de muntjes verzameld worden. Het bedrag zal besteed worden aan materiaal en training voor onze jeugdspelers.

Training John Scott

Dinsdag 23 augustus gaan de trainingen weer van start met John Scott. Voor de jeugd van 18:30 tot 20:00 en voor de senioren van 20:00 tot 21:30.

Handicap Toernooi

De datum voor het Handicap Toernooi 2016 is bekend. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 oktober 2016. Het inschrijfformulier hangt aan het informatiebord. Schrijf je snel in en zorg dat je er bij bent.

Programma Competitie

De competitieprogramma's voor het najaarseizoen 2016 zijn bekend. Deze zijn samen met de nieuwe teamindeling weer te vinden via Competitie op onze website.

Jaarverslag

Het jaarverslag 2015-2016 staat vanaf vandaag op de website. Je kunt het jaarverslag vinden via informatie.

Algemene Ledenvergadering

Op vrijdagavond 17 juni a.s. zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering weer worden gehouden. De aanvang is 20.00 uur. Ruim voor deze datum zal het jaarverslag via onze site beschikbaar zijn. Het Bestuur nodigt alle leden uit om hierbij aanwezig te zijn.

Voorjaarscompetitie 2016

Afgelopen vrijdag werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld van dit seizoen. Van de 9 teams werden er 3 kampioen en was er ook een team dat degradeerde. Voor de andere 5 teams was er handhaving in hun klasse.

Clubkampioenschap Jeugd

Vandaag werden de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. Bijna alle competitie spelers deden mee deze zondag.

Lente Toernooi

Afgelopen zondag reisde John Bond, Robbert Taalen, Stefan Zwarthoed, Jacques van Westen junior, Jan Kwakman en Stefan Koning af naar Grootebroek om mee te doen aan het Lente Toernooi. Om half 10 moest er eerst worden gedubbeld.

Open Volendammer Kampioenschappen

 

                 

Voor de eerste keer werden afgelopen zaterdag de Open Volendammer Kampioenschappen gehouden. Maar liefst 24 delnemers hadden zich aangemeld waaronder ook de sterkste spelers van ons eigen Victory '55. In vier poules met elk zes spelers werd gestart en al in de poulefase werd duidelijk wie de faorieten waren. Zij maakten hun rol waar en wisten zich dan ook te kwalificeren voor de kwartfinale. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en de partijen die in de Schemerpit werden voorgeschoteld waren van hoog niveau. Onze eigen John Bond wist het zelfs te schoppen tot de kwartfinale waar hij uiteindelijk zijn Waterloo vond. De halve finales werden gespeeld door Nordin Gelderloos en Roy Broersen en door Joeri de Wagenaar en Arjen de Jong. Nordin Gelderloos en Joeri de Wagenaar kwamen als winnaars uit de halve finales en mochten in de finale uitmaken wie de sterkste was. Met aanvallend en tactisch spel wist Joeri de Wagenaar de 1e plaats te bemachtigen en moest Nordin Gelderloos het met de 2e plaats doen. In de troostfinale wist Arjen de Jong de moegestreden Roy Broersen te verslaan, waardoor hij het brons pakte en Roy Broersen met lege handen bleef staan.

Alle deelnemers waren vol lof over de organisatie en onze accomodatie, de datum voor volgend jaar is al voorzichtig met potlood ingevuld.

 

 

Competitieverloop

We zijn halverwege in de competitie en in de meeste poules is er nog van alles mogelijk.

Twee teams staan momenteel op de 1e plaats, maar ook staat er een team op de laatste plaats.

Clubkampioenschap

Op zaterdag 20 februari jl. werden de clubkampioenschappen voor de senioren in de Schemerpit gehouden. Om de sterkste acht spelers van de vereniging niet al op voorhand in de poulefase te moeten laten sneuvelen, waren zij in tweetallen en één van de vier poules geplaatst en werden de overige veertien deelnemers op basis van loting aan deze poules toegevoegd.