Jaarverslag 2016-2017

Het Jaarverslag 2016-2017 staat vanaf vandaag op de website. Je kunt het jaarverslag vinden via informatie.

Welkom op de site van tafeltennisvereniging Victory '55.

We zijn opgericht op 3 mei 1955. Na een historie van ruim 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ongeveer 130 leden.

Tafeltennissen binnen verenigingsverband kan heel ongedwongen als recreatief lid of als competitiespeler binnen één van de diverse wedstrijd teams, die elke week spelen en trainen.

Onze actieve vereniging neemt deel aan de competitie binnen district Noord-Holland van de NTTB, ook nemen wij deel aan de regionale toernooien en wij organiseren jaarlijks onze clubkampioenschappen en diverse gezelligheidstoernooien.

Dit wordt georganiseerd door de evenementen commissie en actieve leden.

Op onze site vind je alle nuttige informatie over speelavonden, speelzaal, agenda, competitie-informatie en gezellige onderwerpen zoals nieuws, fotoalbum, info over het spelletje en van alles wat met tafeltennis te maken heeft.

Kom binnen en kijk maar eens rond.

Algemene Ledenvergadering 2017

Op vrijdagavond 16 juni a.s. zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering weer worden gehouden. De aanvang is 20.00 uur. Ruim voor deze datum zal het jaarverslag via onze site beschikbaar zijn. Het Bestuur nodigt alle leden uit om hierbij aanwezig te zijn.

3-7 nederlaag Victory '55 1

Afgelopen zaterdag moest het eerste aantreden tegen de nummer 2 van de poule: Salamanders. Met elk punt dat gepakt werd mocht je blij zijn en hopen dat de voorsprong niet te ver werd terug gedraaid door concurent Huizen.

Victory '55 1 poetst achterstand weg

Gisteren speelde Victory '55 1 de belangrijke wedstrijd tegen Huizen 1. Om de 4e plek te behouden mocht er niet verloren worden. De voorsprong op Huizen was voor de wedstrijd 6 punten en die marge wilden ze graag vasthouden.

Victory '55 1 behaald een 4-6 overwinning

Afgelopen zaterdag had het 1e team de belangrijke voor handhaving tegen Pecos 3. Met een achterstand van 2 punten op Pecos moest er in ieder geval een overwinning behaald worden.

Competitieverloop Voorjaar 2017

We zijn halverwege in de competitie en dus tijd om de balans op te maken. Geen enkel team staat op dit moment op een degradatieplaats, dus nog even volhouden allemaal.

Prima overwinning Victory '55 1

Gisteren speelde Victory '55 1 hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen en behaalde een zwaarbevochten 6-4 winst tegen De Treffers. Stefan Zwarthoed startte om klokslag 2 uur tegen van Beek.

Grote nederlaag Victory '55 1

Na de 3-7 overwinning van de vorige wedstrijd, ging het gisteren in Wateringen een stuk minder goed. De mannen van het 1e moesten Tegen Salamanders 2 die momenteel op de 2e plaats staan met maar 3 puntjes achterstand op de nummer 1. Dus dat het weer een lastige wedstrijd ging worden was wel bekend.

Clubkampioenschap 2017

Afgelopen zaterdag werd het clubkampioenschap 2017 gehouden in de Schemerpit. Net als vorig jaar waren de 8 sterkste spelers geplaatst en werden de overige 16 spelers geloot in de 4 poules.

1e overwinning Victory '55 1

Gisteren werd de eerste overwinning van het seizoen binnengehaald door de mannen van het 1e team. Dit keer ging Michel Guijt als invaller mee met John Bond en Stefan Zwarthoed.

Victory '55 1 verliest nipt

Gisteren verloor het 1e team in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 4-6 van Pecos 3. Robbert Taalen kon niet meespelen en daardoor moest er met een invaller gepseeld worden. Kees Kwakman was bereid om in te vallen alleen pakte dat anders uit dan verwacht.

Nederlaag Victory '55 1

Victory '55 1 maakte gisteren zijn debuut in de landelijke 3e divisie. Deze werd gespeeld in Amsterdam bij Tempo Team. Van te voren was al bekend dat deze wedstrijd heel lastig zou worden. Wanneer er 2 punten gepakt zouden worden, zou je al heel blij mogen zijn tegen de titelkandidaat van deze poule.

Nieuwe datum Clubkampioenschap

De datum voor het Clubkampioenschap 2017 is bekend. Deze zal nu op zondag 5 maart 2017 worden gehouden. Het toernooi zal om 12:00 uur gaan beginnen. Degene die zich al ingeschreven hadden voor de vorige datum zullen automatisch worden ingeschreven voor de nieuwe datum.

Uitwisseling Stede broec

Afgelopen zaterdag was het alweer de 34e keer dat de jaarlijkse uitwisseling met TTV Stede broec werd gehouden. Dit jaar was het weer de beurt voor Victory ’55 om de gastheer te zijn.

Voorjaarscompetitie 2017

De poules voor de voorjaarscompetitie 2017 zijn weer bekend. Deze kun je samen met het programma vinden onder categorie Competitie.

OLK 2016

Afgelopen weekend werd weer het OLK gehouden. Zaterdag ging de je jeugd naar Noord Scharwoude met Theerakant Manyam, Micha Tol, Franklin Waal en Vince Schilder. Theerakant en Micha dubbelden in de A Categorie. Ze verloren hun eerste wedstrijd tegen de latere winnaar, daardoor kwamen ze net te kort om door te stomen naar de kruisfinales. Franklin en Vince die dubbelden in de C Categorie. Ook hun verloren hun eerst wedstrijd en kwamen ook te kort voor de halve finales.

Victory ’55 na 15 jaar afwezigheid weer terug in de landelijke competitie

Victory ’55 1 speelde afgelopen vrijdag de laatste wedstrijd thuis tegen de hekkensluiter Nieuw Vennep 2. Om alles in eigen hand te houden moest er ruim gewonnen worden, en dat is ook wat er gebeurde. Een 8-2 overwinning voor John Bond, Robbert Taalen en Stefan Zwarthoed die daar mee het kampioenschap binnenhaalde en daarmee ook de promotie naar de 3e divisie.

Victory ’55 2 deed zeker niet onder aan het 1e en werd ook kampioen in de Hoofdklasse. Vrijdag moest er nog gespeeld worden tegen Rapidity 2 maar het kampioenschap was een week eerder al binnen gehaald. Zonder kopman Kees Kwakman werd er 5-5 gespeeld en kon de promotie naar de Overgangsklasse gevierd worden.

Victory ’55 7 is het 3e team van de vereniging die kampioen werd afgelopen vrijdag. Met een voorsprong van 5 punten moest er tegen de nummer 2 Nieuw Vennep 3 punten worden binnengehaald om het kampioenschap veilig te stellen. Na het dubbel stond er al 3-1 op het scorebord en was het kampioenschap binnen. Toen later de druk er af was werd het nog 4-6 maar dat mocht de pret niet drukken en was de promotie naar de 3e klasse binnen.

NTTB trekt competitieplannen (voorlopig) terug

 

De NTTB heeft eieren voor zijn geld gekozen door de fel bekritiseerde competitieplannen niet ter stemming voor te leggen aan de Bondsraad.

Bestuurlijk gezien was het terugtrekken verstandig. Er was immers geen andere uitkomst denkbaar dan dat de Bondsraad de plannen af zou keuren in haar vergadering van zaterdag 19 november. Afwijzing had de NTTB in een lastige zo niet onmogelijke positie geplaatst. Door de plannen niet ter stemming voor te leggen voorkwam de NTTB deze uitkomst.

Competitieverloop Najaar 2016

De helft van de competitie is gespeeld en zo is het een mooi moment om de balans op te maken voor alle teams.