Zaal blijft dicht

Het kabinet heeft dinsdag 23 februari ter bestrijding van het coronavirus de strenge lockdown verlengd tot en met 15 maart, maar heeft daarbij wel enkele versoepelingen ingesteld. Voor de sport betekent dit dat jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar vanaf 3 maart op sportaccommodaties weer buiten mogen sporten met meer dan twee personen. Niet in competitieverband, maar wel met het eigen team binnen de eigen club. Die leeftijdsgrens geldt momenteel tot en met 17 jaar. 

De andere regels zoals die al voor de sport golden, blijven intact: sporten in een binnenruimte is niet toegestaan en buiten kan dus alleen onder voorwaarden gesport worden, waarbij voor topsporters en jongeren uitzonderingen gelden. De tafeltennisaccommodaties blijven dus dicht.

Welkom op de site van tafeltennisvereniging Victory '55.

We zijn opgericht op 3 mei 1955. Na een historie van ruim 65 jaar zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging.

Tafeltennissen binnen verenigingsverband kan heel ongedwongen als recreatief lid of als competitiespeler binnen één van de diverse wedstrijd teams, die elke week spelen en trainen.

Onze actieve vereniging neemt deel aan de competitie binnen district Noord-Holland van de NTTB, ook nemen wij deel aan de regionale toernooien en wij organiseren jaarlijks onze clubkampioenschappen en diverse gezelligheidstoernooien.

Dit wordt georganiseerd door de evenementen commissie en actieve leden.

Op onze site vind je alle nuttige informatie over speelavonden, speelzaal, agenda, competitie-informatie en gezellige onderwerpen zoals nieuws, fotoalbum, info over het spelletje en van alles wat met tafeltennis te maken heeft.

Kom binnen en kijk maar eens rond.

Roze, paarse, groene en blauwe rubbers toegestaan per 1 oktober

Zijn de rubbers van jouw batje vanaf 1 oktober 2021 nog altijd rood-zwart of ga je voor iets nieuws? De keuze is aan jou, want de International Table Tennis Federation (ITTF) heeft besloten dat je vanaf die datum kunt kiezen uit nieuwe, moderne kleuren die je rode rubber mogen vervangen. Let op: één kant van je batje moét dus voorzien blijven van een zwart rubber.

Uitgangspunten NTTB inzake competitie

Het jaar 2021 is net begonnen en de coronapandemie houdt ons nog steeds bezig. 

De NTTB richt zich op het najaar 2021 wat betreft het starten van een volledige nieuwe competitie.

Het blijft het streven de najaarscompetitie 2020 uit te spelen. Of dat haalbaar is wordt uiterlijk 31 maart 2021 bepaald.

De afdelingen hebben dan de ruimte om een keuze te maken tussen het hervatten van de najaarscompetitie 2020 of het spelen van een beperkte voorjaarcompetitie 2021. Afstemming hierover volgt uiterlijk 31 maart 2021. Als aanvulling op dit programma kan een afdeling ervoor kiezen om andere vormen competitie in de vorm van bijvoorbeeld toernooien en/of uitwisselingen te organiseren.

Zaal weer gesloten

In de toespraak van Rutte is gisteren bekend gemaakt dat binnensporten niet meer zijn toegestaan vanaf 15 december. De zaal is dus vanaf vandaag weer gesloten t/m 9 februari 2021.