Uitslagen week 8 najaarscompetitie 2017

Week 8 was een goeie week voor de teams van onze vereniging. Met 5 overwinningen en niet al te grote verliezen zetten de meeste teams zich in voor een spannende slot van de competitie.

Welkom op de site van tafeltennisvereniging Victory '55.

We zijn opgericht op 3 mei 1955. Na een historie van ruim 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ongeveer 130 leden.

Tafeltennissen binnen verenigingsverband kan heel ongedwongen als recreatief lid of als competitiespeler binnen één van de diverse wedstrijd teams, die elke week spelen en trainen.

Onze actieve vereniging neemt deel aan de competitie binnen district Noord-Holland van de NTTB, ook nemen wij deel aan de regionale toernooien en wij organiseren jaarlijks onze clubkampioenschappen en diverse gezelligheidstoernooien.

Dit wordt georganiseerd door de evenementen commissie en actieve leden.

Op onze site vind je alle nuttige informatie over speelavonden, speelzaal, agenda, competitie-informatie en gezellige onderwerpen zoals nieuws, fotoalbum, info over het spelletje en van alles wat met tafeltennis te maken heeft.

Kom binnen en kijk maar eens rond.

Uitslagen week 7 najaarscompetitie 2017

Speelronde 7 is weer voorbij en nu gaat het voor sommige teams toch heel spannend worden voor eventuele promotie of degradatie.

Uitslagen week 6 najaarscompetitie 2017

De 2e seizoenshelft is weer begonnen en de start is weer dramatisch voor onze vereniging. Team 7 en het 1e jeugdteam wisten te winnen, voor de rest verloren alle andere teams.

Handicap Toernooi 2017

Zaterdagmiddag richtte onze voorzitter het woord tot wel 29 spelers die in drie poules van
zeven en eentje van acht gingen strijden om de beker met de grote oren in games
tot de eenentwintig in ‘ best of three’. Jacques had geen moeite uit te leggen
dat dit een toernooi zou worden voor de gezelligheid en dat iedereen met of
zonder voorsprong zowat gelijke kansen had om er met de beker van door te gaan.

Scholentoernooi 2017

Vrijdagmiddag 27 oktober vond het grote Volendamse scholentoernooi plaats. Om 13.00 uur kwamen maar 20 scholieren uit alle basisscholen bijeen in het clubgebouw “de schemerpit” van de tafeltennisvereniging.

Aankomende vrijdag Scholentoernooi

Aankomende vrijdag om 13:00 uur zal het scholentoernooi voor groep 8 worden gehouden. Wanneer iemand zich nog niet had ingeschreven is dat geen probleem. Dan kan hij nog steeds meedoen. De zaal zal vrijdag om 12:30 uur open zijn.

Competitieverloop najaar 2017

We zijn halverwege de competitie dus is het tijd om de balans op te maken. Met maar 2 teams op de 1e plaats is dat nog niet echt goed, maar misschien gaat het beter in de 2e seizoenshelft.

Volgende week Handicap toernooi

 

Zaterdag 28 oktober om 13:00 uur wordt in de Schermpit weer het Handicap Toernooi gehouden. Er hebben zich al 25 deelnemers ingeschreven. Wanneer je nog niet staat ingeschreven, schrijf je dan snel in op het inschrijfformulier in de gang.

Uitslagen week 5 Najaarscompetitie 2017

In week 5 werd er door de senioren teams 3 keer gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren. Met maar 1 grote overwinning van het 2e is het wel weer een mager weekje geweest.

Weinig steun competitieleiders voor aanpassingen competitieopzet

Naar aanleiding van een nota van het hoofdbestuur van de nttb waarin aanpassingen in de competitieopzet (overstappen op duocompetitie jeugd) werden voorgesteld, waren de competitieleiders van de 8 afdelingen bij elkaar geroepen om zich hierover uit te spreken. De uitkomst hiervan is door de nttb in een persberichtje gepubliceerd.

Handicap Toernooi verplaatst

Het handicaptoernooi is verplaatst naar zaterdag 28 oktober 2017. Nadat de inschrijvingen minimaal waren is besloten om het toernooi naar de 2e vrije week te verzetten.

Uitslagen week 4 najaarscompetitie 2017

In week 4 hebben alle teams redelijk gespeeld. Enkele grote overwinningen, en de andere teams hebben het naar de tegenstanders gekeken goed gedaan.

Hb van nttb stuurt aan op duo-competitie voor alle jeugdklassen

In een door de nttb gepubliceerde nota over aanpassing van de competitieopzet wordt onder andere voorgesteld om in alle jeugdklassen de duo-competitie in te voeren, dus zowel in de landelijke als de afdelingsklassen.

Uitslagen week 3 najaarscompetitie 2017

Opnieuw weer een slechte week voor onze vereniging. Met maar 3 teams die een overwinning wisten te behalen moet het echt beter worden in de volgende wedstrijden.

Uitslagen week 2 Najaarscompetitie 2017

De uitslagen van week 2 najaarscompetie 2017 zijn allemaal weer bekend. Niet het beste weekend voor onze vereniging. De meeste teams verloren, maar toch zitten er ook wel een paar grote overwinningen tussen van onze kant.

Toernooien

Foto: Robbert Taalen houdt alles nauwlettend in de gaten.

Onze vereniging was weer goed vertegenwoordigd bij de gespeelde toernooien in de regio. Zaterdag 26 augustus werd voor de 5e keer de Wim Klaver Cup gehouden in Heerhugowaard. Victory ’55 was aanwezig met 4 man. Michel Guijt, John Bond, Robbert Taalen en Stefan Zwarthoed.

Datum Handicap Toernooi Bekend

De datum voor het Handicap Toernooi 2017 is bekend. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 14 oktober 2017. Het inschrijfformulier hangt aan het informatiebord in de gang.

Najaarscompetitie 2017

De poules voor de najaarscompetitie 2017 zijn weer bekend. Deze kun je samen met het programma vinden onder categorie Competitie.

Jaarverslag 2016-2017

Het Jaarverslag 2016-2017 staat vanaf vandaag op de website. Je kunt het jaarverslag vinden via informatie.