Uitnodiging aan de leden van de tafeltennisvereniging Victory’55

 

Uitnodiging aan de leden van de

tafeltennisvereniging Victory’55

tot het bijwonen van een Bijzondere Algemene

Ledenvergadering op:

Woensdag 12 februari 2014 om 20.00 uur in onze eigen accommodatie “De Schemerpit”.

 

Het bijeenroepen van de Algemene Ledenvergadering houdt verband met:

  • Het verkrijgen van een goedkeuring voor de verbouwing van onze accommodatie “de Schemerpit” en de daaraan gekoppelde financiële verplichtingen.
  • De wijziging van onze statuten en het huishoudelijk reglement.

Opgemerkt wordt dat een dergelijk besluit van de Algemene Vergadering wordt genomen met een volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige leden. Verwezen wordt naar het bepaalde in de artikelen 12 lid 5 en 20 lid 3 van de gewijzigde Statuten 28-3-1985 (de statuten zijn gepubliceerd op onze website [1] ).

Opgemerkt wordt het volgende (zie artikel 22. Lid 3 van de gewijzigde Statuten 28-3-1985).

Een besluit tot statutenwijziging behoeft tenminste twee/derde van de uitgebrachte stemmen, in een vergadering waarin tenminste twee/derde van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Is niet twee/derde van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd dan wordt binnen vier weken daarna een tweede vergadering bijeengeroepen en gehouden, waarin over het voorstel zoals dat in de vorige vergadering aan de orde is geweest, ongeacht het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden, kan worden besloten, mits met een meerderheid van tenminste twee/derde van de uitgebrachte stemmen.

Gelet op het vorenstaande doet het Bestuur dan ook bij dezen een oproep aan de leden om massaal gehoor te geven aan het verzoek de vergadering bij te wonen.

Agenda

  1. Opening door de voorzitter.
  2. Bespreking wijziging statuten en HHR. en aansluitend een stemming voor het verkrijgen van een goedkeuring tot het aanbrengen van de voorgestelde wijzigingen.
  3. Presentatie van de verbouwingsplannen en de financiële verantwoording door de bouwcommissie en aansluitend een stemming voor het verkrijgen van een goedkeuring voor de verbouwing.
  4. Wvttk.
  5. Sluiting.

Het Bestuur stelt uw aanwezigheid zeer op prijs.

Jacques van Westen

Voorzitter