Competiteverloop

Met nog twee wedstrijden te gaan is het in de meeste poules nog heel spannend en is er nog van alles mogelijk.

Victory ’55 1 staat op dit moment op de eerste plaats met 1 punt voorsprong op The Victory. De laatste wedstrijd speelt het eerste team thuis tegen The Victory en gaat er dan beslist worden wie er kampioen wordt in de hoofdklasse en promoveert naar de overgangsklasse.

Victory ’55 2 staat op een gedeelde tweede plaats en heeft maar een kleine achterstand van 2 punten op Duintreffers. Als er de volgende wedstrijd een goeie overwinning wordt geboekt, krijgen we een hele spannende laatste wedstrijd uit bij Amsterdam ’78 voor misschien wel het kampioenschap. Alles is nog mogelijk en promotie zit er in.

Victory ’55 3 is na een slechte start niet meer van de laatste plaats af gekomen. De achterstand met de nummer 4 in de poule is 18 punten, en dat gaat niet meer worden ingehaald. De laatste twee wedstrijden worden er nu wel overwinningen verwacht met het goeie spel van de afgelopen wedstrijden.

Victory ’55 4 staat na acht gespeelde wedstrijden ook op de laatste plaats. Dit team speelt al jaren in de 2e klasse, maar het ziet er op dit moment niet zo goed uit. Met nog een laatste uitwedstrijd tegen koploper Sporting SDO wordt het nog een hele lastige opgave om de 5 punten achterstand op de nummer 4 in te halen, maar niets is onmogelijk.

Victory ’55 5 staat evenals team 4 onderaan in de 2e klasse. Nadat ze met overmacht kampioen waren geworden in de 3e klasse, kan het 5e team het niet voor elkaar krijgen om zicht te handhaven in de 2e klasse. Het gat met de nummer 4 is 11 punten en dat is bijna niet meer in te halen in de laatste twee wedstrijden.

Victory ’55 6 staat momenteel op de derde plaats . Door dat Berry Molenaar een zeer sterk seizoen speelt en maar 1 wedstrijd heeft verloren is handhaving in de 3e klasse goed mogelijk. De voorsprong op de nummer 5 is 2 punten dus dat gaat nog heel spannend worden. Met nog een wedstrijd tegen de koploper voor de boeg, kan het zomaar nog wel eens uitkomen op een rechtstreeks degradatieduel tegen TSTZ Haarlem in de laatste thuiswedstrijd.

Victory ’55 7 heeft al vanaf de eerste wedstrijd de eerste plaats bezet. Alle wedstrijden worden met grote uitslagen gewonnen. Maar de voorsprong op de nummer twee is maar 4 punten. De volgende wedstrijd is tegen de nummer twee Rapidity. Zo lang er niet verloren wordt kan het bijna niet meer misgaan en kan in de laatste thuiswedstrijd tegen JOVO het kampioenschap binnen worden gehaald.

Victory ’55 8 is na acht wedstrijden al kampioen in de 5e klasse geworden. Met overmacht werden alle wedstrijden gewonnen en kunnen de mannen zich opmaken voor een nieuw seizoen in de 4e klasse. De laatste twee wedstijden gaat de strijd alleen nog door voor het onderlinge resultaat. Stefan Koning is op het moment de koploper, gevolgd door Jan Kwakman met 1 procent minder.