Scholierentoernooi 2014

Maandagmiddag 13 oktober vond het grote Volendamse scholierentoernooi plaats. Om 13.00 uur kwamen maar liefst 62 scholieren uit alle basisscholen bijeen in het clubgebouw “de schemerpit” van de tafeltennisvereniging.

De jongens en meisjes keken hun ogen uit in de luxe gerenoveerde accommodatie waar het gezond en gezellig sporten is voor de jeugd. De tafeltennisclub had de sportzaal, batjes, balletjes en ook nog de organisatie van het toernooi allemaal gratis ter beschikking gesteld aan de basisscholen.

De finale bij de jongens was een thriller die uiteindelijk werd gewonnen door Jim Zwarthoed van het Kofschip . Jim versloeg in de finale de nummer 2 Roy Klussien en de 3e plek werd veroverd door Vince Schilder.

Bij de meisjes werd Ellen Veerman van de Zuidwester kampioen. Het talent van vader, en tevens fanatiek tafeltennisser, Ab Knep was duidelijk zichtbaar. 2e werd Madelon Tuyp en 3e Melanie Tol.

 

SPECIALE AANBIEDING VOOR DE JEUGD IN VOLENDAM.

Als klap op de vuurpijl heeft de club alle deelnemers een aandenken gegeven plus een prachtige aanbieding! Namelijk 3 maanden lang onbeperkt tafeltennissen voor slechts EUR 15 (ja, echt maar EUR 5 per maand!) met inbegrepen materialen en ook nog eens elke donderdag van 18.30 tot 19.30 gratis les gegeven door professionele jeugdtrainers. Een vriendje of vriendinnetje kan eveneens gebruikt maken van deze unieke aanbieding.

Voor meer informatie kijk op www.victory55.nl en schrijf je in via het digitale inschrijfformulier.

Dank aan alle vrijwilligers en in het bijzonder Stefan Zwarthoed en Robbert Taalen van de tafeltennisclub die dit scholenkampioenschap tot stand hebben gebracht. Tot volgend jaar!