Competitieverloop Voorjaar 2017

We zijn halverwege in de competitie en dus tijd om de balans op te maken. Geen enkel team staat op dit moment op een degradatieplaats, dus nog even volhouden allemaal.

Victory '55 1 staat momenteel op de 4e plaats in de 3e divisie. Na de promotie uit de overgangsklasse een prima prestatie. Na het laten liggen van punten tegen Pecos moet dat uit rechtgezet worden en moet het te doen zijn om te handhaven.

Victory '55 2 bezet de 4e plaats in de Overgangsklasse. Na een stroeve start werden de laatste twee wedstrijden gewonnen met 7-3 en 8-2. Met een voorsprong van 7 punten op HTC is het zeker te doen om ook volgend seizoen weer Overgangsklasse te spelen.

Victory '55 3 is het enigste team dat op de 1e plaats staat. Met de versterking Bojan in het team zijn de mannen op kampioenskoers. Een dure nederlaag tegen US maakt het nu wel weer spannend want de voorsprong op de nummer 2 is nog maar 1 punt.

Victory '55 4 staat op een knappe 3e plaats in de 1e klasse. Ook het 4e heeft in 1 wedstrijd veel punten laten liggen waardoor kampioen worden een stuk lastiger is geworden. Met een achterstand van 5 punten op de koploper is nog wel alles mogelijk, maar dan moet er thuis tegen Spaarne ruim gewonnen worden.

Victory '55 5 bezet na een ruime overwinning op Patrios de 3e plaats in de 2e klasse. Met een voorsprong van 3 punten op de nummer 5 is het nog wel heel spannend. Maar het 5e team heeft al vaker met dit bijltje gehakt dus het moet goed komen.

Victory '55 6 doet na de degradatie van vorig seizoen weer mee voor het kampioenschap in de 3e klasse. Na een ruime nederlaag tegen Amsterdam '78 werd de koppositie verspeeld maar de achterstand op de nummer 1 is inmiddels terug gedrongen tot 1 punt. Wanneer dat niet meer gebeurd is kampioen worden zeker mogelijk dit seizoen.

Victory '55 7 staat op dit moment op de 3e plaats, maar wel met een wedstrijd meer dan de 3 teams onder hun. De voorsprong is 5 punten op de nummer 5 dus spannend gaat het zeker nog worden. Hopelijk herstsellen de twee geblesseerden en wordt handhaving in de 3e klasse veilig gesteld.

Victory '55 8 moet het momenteel doen met de 2e plaats in de 4e klasse. De achterstand op de koploper is 3 punten dus alles is nog mogelijk. Met Zhang die nog maar 1 wedstrijd heeft verloren en Cor die veel kan spelen dit seizoen moet het nu gaan gebeuren dit 2e seizoenshelft.

Victory '55 9 staat in hun competitiedebuut in de 5e klasse DUO op de laatste plaats. De verschillen zijn wel heel klein. Een achterstand van 1 punt op de nummer 7, dus spannend gaat het zeker nog worden in deze poule.