Competitieverloop Najaar 2016

De helft van de competitie is gespeeld en zo is het een mooi moment om de balans op te maken voor alle teams.

 Victory ’55 1 moet genoegen nemen met een 4e plaats in de Overgangsklasse. Na een slechte seizoenstart gaat het nu al beter draaien en is de voorsprong op de laatste in de poule inmiddels 9 punten. In de Overgangsklasse blijven is dus zeker te doen.

Victory ’55 2 staat momenteel op de 2e plaats. Met nog geen verloren wedstrijd doet het 2e goed mee voor het kampioenschap. Met een achterstand van 1 punt op Rapidity is alles nog mogelijk en kan het zomaar gaan aankomen op de laatste wedstrijd uit bij Rapidity.

Victory ’55 3 staat net als het 1e op de 4e plaats. Met de achterstand van 2 punten op de nummer 3 en 1 punt voorsprong op de nummer 5 is het nog heel spannend in deze 1e klasse poule. Alles is nog mogelijk, en het moet eigenlijk geen probleem zijn om in deze klasse te blijven voor de ervaren 1e klassers.

Victory ’55 4 staat op de 5e plaats. Na een grote nederlaag tegen Olympia werd de achterstand in ene heel erg groot. Maar doordat er met 7-3 gewonnen werd tegen de koploper is alles weer mogelijk. Met 2 puntjes achterstand op nummer 4 Esopus is het zicht op nog een seizoen 1e klasse in eens weer heel dichtbij.

Victory ’55 5 staat al bijna het hele seizoen op de 4e plaats. Na de promotie uit de 3e klasse is dat zeker geen slechte start. De voorsprong op de nummer 5 is 2 punten dus spannend is het zeker nog wel. Wanneer er een beter resultaat wordt neergezet tegen Rapidity dan de vorige keer is er niks aan de hand.

Victory ’55 6 is het enigste team binnen onze vereniging die op de laatste plaats staat. Na de promotie uit de 3e klasse was het bekend dat het een zwaar seizoen zou worden. De achterstand op de nummer 4 is inmiddels 16 punten, maar niets is onmogelijk en kan degradatie toch nog ontlopen worden.

Victoroy ’55 7 is dan weer het enigste team die op de 1e plaats staat. Na een matige start is het toch allemaal beter gaan lopen. De kampioenswedstrijd tegen concurrent Nieuw Vennep werd met 2-8 gewonnen en zo is de voorsprong 3 punten. Promotie naar de 3e klasse zit er zeker in.

Victory ’55 8 moet het doen met de 2e plaats. De achterstand op concurrent Het Nootwheer is inmiddels 5 punten. Dus met nog de thuiswedstrijd tegen hun op papier is het zeker nog mogelijk om dat gat te dichten en weer mee te doen voor promotie naar de 3e klasse.