Competitieverloop

We zijn halverwege in de competitie en in de meeste poules is er nog van alles mogelijk.

Twee teams staan momenteel op de 1e plaats, maar ook staat er een team op de laatste plaats.

Victory ’55 1 staat momenteel op een gedeelde 2e plaats. In de eerste paar wedstrijden zijn er onnodige wedstrijden verloren gegaan, dus wanneer die in de 2e helft wel gewonnen worden zou er voor het 1e team niets aan de hand zijn en is handhaving in de overgangsklasse een feit.

Victory ’55 2 is na de 5e wedstrijd de koppositie verloren en moet het nu doen met een 3e plaats. De achterstand op de nummer 1 is 4 punten dus er is nog niets aan de hand. Wanneer het 2e team zijn wedstrijden weer gaat winnen zoals de eerste 4 wedstrijden kan het zomaar aankomen op de laatste wedstrijd tegen DOV voor het kampioenschap in de hoofdklasse.

Victory ’55 3 staat halverwege op de 2e plaats in de 1e klasse. De achterstand op koploper Olympia is 7 punten. Er zal de aankomende wedstrijden wat punten moeten worden ingelopen om dan in de laatste wedstrijd tegen Olympia toe te slaan voor het kampioenschap.

Victory ’55 4 moet het net als team 3 doen met een 2e plaats. Na de degradatie uit de 1e klasse waren de verwachtingen toch om dit seizoen meteen weer kampioen te worden. Door de valse start tegen Amsterdam ’78 is de achterstand op dat team 4 punten. Wanneer er tegen Amsterdam ’78 een overwinning geboekt kan worden is alles weer mogelijk voor het kampioenschap in de 2e klasse.

Victory ’55 5 is het eerste team van onze vereniging die op de 1e plaats staat.       Na de eerste 3 wedstrijden stond VDO sterk aan kop, maar doordat team 5 van VDO met 2-8 won zijn de rollen omgedraaid en is promotie naar de 2e klasse waar dit team al jaren in speelt weer binnen bereik.

Victory ’55 6 staat evenals team 5 op de 1e plaats. De voorsprong op de nummer 2 in de poule is 3 punten. Die kleine voorsprong komt ook mede doordat de eerste wedstrijd met 2 invallers gespeeld moest worden en er met 7-3 verloren werd. Wanneer die wedstrijd gewonnen wordt moet het toch goed komen met het kampioenschap in de 3e klasse.

Victory ’55 7 staat helaas op de laatste plaats. Met een achterstand van 13 punten op de nummer 4 wordt het een lastige taak voor de mannen om degradatie nog te ontlopen. Niet is onmogelijk, maar mocht het niet lukken wordt er volgend seizoen 4e klasse gespeeld.

Victory ’55 8 staat op de 2e plaats. Nadat ze vorig seizoen nog in de 5e klasse speelden is dit een enorme prestatie om het zo goed te doen in de 4e klassse. Nadat er met 6-4 gewonnen werd van de koploper is het verschil met ZTTC nog maar 4 punten. Het is dus zelfs nog mogelijk om kampioen te worden. De spanning is volledig terug.

Victory ’55 9 moet het op dit moment ook doen met een 2e plaats. Doordat er in de eerste wedstrijd veel punten zijn laten liggen is de achterstand op Castricum 5 punten. Alles is nog mogelijk voor het 9e, maar er zullen dan wel wat punten moeten worden ingelopen in de aankomende wedstrijden.